O nás

Jmenuji se Iveta Smutná a chodím do 9.C. Ještě nevím,  co bych chtěla studovat,ale doufám,  že si vyberu dobře. Jednou bych  třeba  ráda  byla  kadeřnicí. Chtěla jsem se jít vyučit  rovnou,  ale rodiče chtějí,  abych měla maturitu.Ve volném čase se zabývám tancováním, malováním, modelováním z keramiky a chodím do historického kroužku. Do historického kroužku jsem se přihlásila, abych místo koukání doma na televizi  aspoň něco užitečného  dělala. Myslím,  že jsem udělala dobře.

 

 

 

Jmenuji se Naďa Antlová a chodím do 9.B. Od příštího roku chci studovat na  fotografku. Jednou bych ráda byla profesionální fotograf.

Ve volném čase se zabývám historickým kroužkem, jízdou  na kole i koni, hraním míčových her,  malováním . Naopak vůbec mě nebaví matematika, ale i čeština :D

 

 

 

Jmenuji se Jan Tomek a chodím do 9.C.  Od příštího roku chci studovat počítače. Jednou bych rád byl programátor. Ve volném čase se zabývám historií, proto jsem se také přihlásil do historického kroužku. Rád se dozvím  něco víc o naší historií. Mým hlavním úkolem v kroužku je zpracovávat videozáznamy.  Také rád jezdím na kole. Naopak vůbec mě nebaví čeština.

 

Jmenuji se Tomáš Hamřík a chodím do 9.A. Od příštího roku chci studovat průmyslovku nebo nějaký technický obor. Jednou bych rád byl co já vím.

Ve volném čase se zabývám sportem. Ve škole navštěvuji historický kroužek.

 

 

Jmenuji se Jiří Valach a chodím do 9.A. Příští rok půjdu na integrovanou střední školu na obor elektrotechnik. Jednou bych byl opravář elektrotechniky,nebo programátor.Ve volném čase sportuji. Baví mě dějepis a zeměpis. Nebaví mě čeština,výtvarná a hudební výchova. V historickém kroužku mám na starosti hlavně vkládání příspěvků  na webové stránky.

 

Jmenuji se Veronika Burešová a chodím do 9.B. Od příštího roku  bych chtěla studovat pedagogickou školu. Ve volném čase si hraji s dětmi a zabývám se historii.  Díky historickému kroužku jsem poznala mnoho zajímavých lidí. Naopak mě vůbec nebaví matematika a chemie.

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.